Darilo za vzgojiteljice

 

Poslovna darila

 

Izdelki za domi


DOMAtri


Darilo za vzgojiteljice

  Poslovna darila 
 Izdelki za dom
 DOMAtri
   

PredstavitevMajin atelje je ustvarjalnica, kjer uresničujem svoje sanje.


Zgodba o Majinem ateljeju se je začela že kar nekaj časa nazaj, ko je v meni začela nastajati ideja o lesenih kockah. Navdušile so me s svojo enostavno obliko in multifunkcionalnostjo in želela sem jih uporabiti namesto slikarskega platna. Želela sem, da bi zaradi svoje uporabnosti našle postor med pohištvom in da bi s pisanimi poslikavami risale nasmeh na obraz, poživile dom in opominjale na lahkost in lepoto življenja.


Ideja je zorela in ko so bile vse zvezde na svojem mestu je nastala prva lesena kocka. Zdaj jih obstaja že kar nekaj in veliko od njih jih je že našlo nov dom. Ker mi moja nemirna ustvarjalna žilica nikoli ne da miru, se pa spekter živahnosti za dom neprestano širi.


Unikatni izdelki so oblikovani predvsem iz lesa pa tudi drugih naravnih in umetnih materialov. Narejeni so s srcem in s pozitivno energijo, ki bi jo preko njih rada delila z vami. Kot lesene kocke, tudi ostale izdelke povezujeta  tako dekorativnost kot uporabnost.


Izdelki so ročno poslikani s pisano živahnimi motivi. Inspiracijo iščem v življenju princesk ali svetu nagajivih živali, lahko pa tudi spremenim geometrijske vzorce v elegantne zloženke oblik. Pri tem se predajam sanjanju, mešanju, raziskovanju, preizkušanju, iskanju ...


Tako je do sedaj nastalo stojalo za knjige, lesena ura, lesena klopca, skrinja, mizica, tabure, podstavki za krožnike in kozarce, veliko idej pa še zori in čaka na uresničitev. 

External link opens in new tab or window

Obiščite nas
na facebooku


Prijava na E-novice
041 887 836