Darilo ob koncu šolskega leta za vzgojiteljice, vzgojitelje, učiteljice in učiteljeNa pladnju so narisani otroci ob katerih so napisana imena. Če zelite, otrokom narišem približno takšne barve in dolžine las, kot jih imajo v resnici. Marsikateri otrok se prepozna na slikici. Tako bodo učiteljice, učitelji, vzgojiteljice in vzgojitelji lahko obujali spomine na vsakega posameznega otroka.

Odlagalna površina pladnja je velika 25x35cm. 

Cena posameznega pladnja je 40eur. Ob naročilu dveh ali več pladnjev je poštnina brezplačna.Vila dobrih željaVila je pakirana v kartonasti škatlici v kateri je priložen tudi prikupen kartonček na katerega lahko napišete osebno sporočilo.Vila pa skriva tudi eno posebnost: njen trebušček je narejen iz filca. Lahko ga nakapljate z dišavo ali eteričnim oljem pa vam nežno odišavi prostor. Jaz imam eno vilo kar v avtu, da tudi v avtu lepo diši ;)

Cena posamezne je 6,90 eur.Deska iz orehovega lesa s prikupno ilustracijo


Tile dve deski sta narejeni iz orehovega lesa. Da bosta za dolgo 💪 poslikava pa predstavlja vzgojiteljice in učiteljice, ki z znanjem in ljubeznijo zalivata naše male neprecenljive srčke in zvezdice 💛💛💫💫Cena deske je 26eur.
Žajfi mila v škatlici za spomin z napisom HVALA


Sodelovanje s Saro Ostarman Limovšek, ki ustvarja najlepša unikatna mila, mi je odprlo nova obzorja. Pri nas uporabljamo samo še njena mila ;) Komplet vsebuje milo, podstavek iz orehovega lesa, lično leseno škatlico. Čudovito darilo za vzgojiteljico ali učiteljico za konec šolskega leta.


Takole pravi:

Mila vsebuejejo kozje mleko, glino, nerafinirano karitejevo in kokosovo maslo ter lističe pravega zlata, ki nežno pobožajo dušo in telo. Vse sestavine so skrbno izbrane glede na njihove negovalne lastnosti in izvor. S tem pripomorem k čim manjšemu izkoriščanju delovne sile ter varovanju narave. Z mili ne onesnažujemo naših teles in okolja ter ne posegamo v puhasti svet nemočnih živali.


Za več info o milih in možnostih personalizacije kliknite na External link opens in new tab or windowŽajfi. Škatlice in podstavki so pa moje delo ;)


Zraven pa dobite še čarobno Vilo hvaležnosti <3 Cena paketa je 35eur.