V Majinem ateljeju nastajajo lesene kocke, skrinje in klopi, ki se posamezno lahko uporabljajo v najrazličnejše namene: kot mizica, stolček, nočna omarica, predalnik, prostor za shranjevanje igrač in copatov, lahko pa jih položite eno na drugo in nastanejo knjižne police ali kuhinjske omare.


Velike lesene kocke se lahko zložijo v omaro, kjer so shranjene kuharske knjige, pravljične knjige in  knjige o potovanjih. Ko pa dobimo majhne in velike goste, ki pri vhodu najdejo leseno kocko polno copat, pa to omaro razstavimo v posamezne kocke in dobimo veliko dodatnih prostorov za sedenje in odlaganje kave in kakava. Lesene skrinje z otroškimi poslikavami so namenjena shranjevanju igrač.


Klopi in skrinje so namenjene shranjevanju in sedenju, naprimer shranjevanju knjig in sedenju ob branju ali pa shranjevnju čevljev in copatov in sedenju ob obuvanju in sezuvanju. Nudijo učinkovit izkoristek tudi najmanjšega kotička.


Manjše lesene škatlice pa se lahko uporabljajo za shranjevanje nakita, CDjev, ključev, sončnih očal, mobitela... in popestrijo kopalnico, spalnico, kuhinjo, jedilnico, hodnik, stopnišče ...


Spodaj pripenjam nekaj slik, več si jih pa lahko ogledate tukaj: Lesene kocke - galerija