Izdelki za dom iz Majinega ateljeja so predvsem uporabni pa tudi pisano dekorativni predvsem pa polni pozitivne energije. Popestrijo majhne in velike kotičke, svetle in temne prostore.


Vabljeni v galerijo, kjer najdete slike izdelkov. Kliknite tukaj.


Med izdelki so se trenutno znašli:

  • Pručke
  • Lesene otroške črke
  • Obešalniki v obliki dreves
  • Pladnji
  • Podstavki
  • Stojala za knjige

Pručke

Ja, naši škratki res hitro rastejo ampak včasih jim še malo zmanjka, da bi si lahko v miru sami umili zobke. Tale pručka jim lahko pomaga k večji samostojnosti, da bodo lažje dosegli zobno krtačko, odprli vodo in si čisto sami umili zobe. Tudi oni so ponosni nase, če so lahko čisto samostojni.


Lesene otroške črke

Ko iščete darilo za novoroječnka, malega škratka, princa ali princesko bi vam mogoče prav prišla tale ideja: pisane lesene otroške črke, ki se nalepijo na vrata ali na steno. Višina pisave je 10cm, barve lesenih otroških črk pa se prilagodi željam oziroma potrebam prostora.

Obešalniki v obliki dreves


Obešalniki imajo navadno samo eno funkcijo. Namenjeni so obešanju plaščev. Ponavadi so kar dolgočasni, a ne?

Seveda ne! Obešalnik v obliki drevesa popestrijo hodnik in prijazno pozdravijo obiskovalce.


PladnjiV poletnih mesecih si želimo preživeti čim več časa na svežem zraku s prijatelji in v krogu družine. Tako moramo veliko pripomočkov, hrane in pijače iz kuhinje prenesti ven na vrt. Pri tem so vam lahko v pomoč tudi leseni pladnji.


...lesn pladenj poln piškotov, ki si ga lahko položite v naročje, ko gledate televizijo ali na katerega si lahko pripravite čaj in sadje za priboljšek ob branju knjige.


Pladnji so narejeni iz lesa in poslikani po želji. So polakiran in se ne poškodujejo, če jih polijemo s kavico ali sokom. Čistimo jih z mokro krpo.PodstavkiHrana je pomemben del uravnotežene prehrane, pomembno pa je tudi vzdušje in okolje in seveda tudi dobra družba. Podstavki za krožnike in kozarce lahko s svojimi mavričnimi barvami poživijo hiter zajtrk ali popestrijo dolgo večerjo, v dvoje, s celo družino ali s prijatelji. S temi sestavinami je vsesplošno dobro počutje neizogibno.


Stojala za knjigeMotiv mačke se je čisto po naključju začel pojavljati v različnih oblikah in ta mačka si je v nekem trenutku  zaželela postati tudi stojalo za knjige. Vsi ljubitelji knjig, zaradi branja ali pa samo zaradi čudovitega občutka, da so knjige na polici vedno pri roki, če se v nekem trenutku pojavi želja po branju, lahko s stojalom ustavite učinek podiranja domin v obliki knjig.


Višina stojala: 14,5 cm